доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд
 

Поръчка на прясна храна за твоя дом или офис от Homefood.bg

|
Регистрация
|
Вашите продукти (0)
поръчай и по телефона
0898 784 169 | 0898 784 991
 
Доставки

Доставка до дома и офиса на храна

Homefood.bg извършва доставка на свежа и на момента приготвена храна за вкъщи и за офиса в часовете между 11:00 и 21:30 ч.

Обедното ни меню можете да видите всеки ден след 10:00 часа, а вечерното е активно след 14:00 часа.

Към настоящия момент обслужване следните райони: Бизнес парк, Младост, Малинова долина, Горубляне, Дружба, Мусагеница, Дървеница, Студентски град, Витоша, Лозенец, Дианабад, Изток, Изгрев, Гео Милев, Център, Хладилника, Мотописта, Стрелбище, Бояна, Драгалевци, Симеоново и др.

Минималната сума за поръчка за да ви доставим менюто е 15 лв. За поръчки под 20 лева включваме и доставка от 1.50 лева.

Всички основни ястия, салати, супи и десерти се пакетират в сертифицирани опакови, предназначени за хранителната индустрия и са без съдържание на вредни за здравето ви вещества.

Нашите шофьори са добре обучени и с рутина, винаги се стараем доставката ви да пристигне на време, готова за хапване. Това понякога отнема повече време, защото трафикът в София и със своите особености. Ние както винаги правим най-доброто, на което сме способни.

Свържете се с нашия екип на телефон 0895 606 313