доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд доставка на храна за софия от хоумфууд
 

Поръчка на прясна храна за твоя дом или офис от Homefood.bg

|
Регистрация
|
Вашите продукти (0)
поръчай и по телефона
0898 784 169 | 0898 784 991
 
 • Какво е добре да знам за Homefood?

  Когато започнахме да предлагаме услугата чрез сайта ни www.homefood.bg през 2010 г. бяхме едни от първите, които неспирно твърдяхме, вярвахме и работехме в името на клиента с качествени продукти, като доставяхме ястия на най-добрата цена и с високо качество. Днес е изключително модерно знайни и незнайни наши колеги да твърдят, че се зареждат ежедневно от доставчици и производители.

   

  Ние разбира се можем да бъдем горди с нашите клиенти, защото те са нашето мерило за това дали държим на качеството, както при ястията, така и при облслужването. Имаме честта да сте наши клиенти и за това винаги ще се стараем да са задоволени вкусовите Ви желания.

 • Защо е желателно да давам обратна връзка за качеството на ястията и обслужването?

  Най-важният ни "ветропоказател" сте вие - нашите клиенти. Правим всичко възможно, за да сте доволни, така че оставаме на ваше разположение за всякакви коментари, които да подобрят услугите, които предлагаме. Разбираме че в днешно време човек е трудно да обръща внимание на всичко и всички, а когато не сте доволни е най-безболезнено да се обърнете към друг доставчик на нуждите ви, защото предполагате, че сме "поредните", но ние обичаме работата си и знаем, че за да продължим да се развиваме е задължително да се вслушваме в думите ви. Това разбира се не означава, че ще се съгласяме безгласно. За нас е радващ факта, голям процент от клиенти ни са хора, с които можем да комуникираме.

 • Какво е работното време и в кои дни мога да поръчам?

  - Понеделник до петък - от 11:30 до 21:00 (с час за последни поръчки до 20:00);
  - Събота и неделя - почивни дни. *

  *Изключение правят заявки за кетъринг от предходен ден.

 • Как да поръчам?

  Най-удобно и бързо заявката си можете да направите през сайта ни (след като си направите регистрация, която отнема по-малко от 1 минута). Нужно е да изберете ястието или ястията, които искате да си поръчате днес.

  Ако пък Ви е по-удобно по телефона, имате възможност да поръчате и по този начин. 

 • Каква е минималната сума за поръчка?

  Минималната сума за поръчка е 15 лева. Цената на доставка е 1,50 лева. За суми над 20 лева доставката е за наша сметка. Същестуват райони, до които доставяме при по-различни условия. За това можете да се информирате на телефон 0898 784 169.

 • Искам да поръчам извън обедното меню. Възможно ли е?

  За да бъдем перфектни и за да Ви доставяме само най-доброто, Ви съветваме ако искате да поръчате готвени ястие извън обедното меню да го направите предварително, минимум 6 часа по-рано или от предния ден.

 • Мога ли да поръчвам за вечеря?

  Вече и това е възможно. Заповядайте в раздела вечерно меню, където можете да разгледате предложенията ни от вечерното меню и да направите Вашата заявка.

 • За кой град доставяте?

  Към момента правим доставки на територията на град София и по точно за следните квартали:

  - Младост 1, 2, 3 и 4 - минимална сума за поръчка 15 лева, доставка 1,50;

  - Бояна, Драгалевци, Симеоново, Манастирски ливади - минимална сума за поръчка 20 лева, доставка 2,00;

  - Дружба, Дианабад - минимална сума за поръчка 20 лева, доставка 2,00;

  Ако сте в близост до тези райони, но не е описан можете да се обадите на нашият телефон, за да получите допълнителна информация.